Min skosamling

fullsizerender-15

Sorte slippers fra H&M // Sandaler fra Beck Søndergaard

fullsizerender-23

Støvletter fra Ivylee (Købes her)

fullsizerender-16

Støvler – Begge fra Gardenia Copenhagen

fullsizerender-17

Hæle fra ASOS

fullsizerender-18

Sandaler fra Proenza Schouler

fullsizerender-19

Loafers fra Gucci

fullsizerender-20

Sneakers fra Golden Goose

Idag tænkte jeg at jeg ville dele nogle af mine favorit-sko fra min skosamling med jer. Siden jeg fotograferede disse sko har jeg faktisk fået lidt flere sko til samlingen – blandt andet et par New Balance sneakers og et par fine flettede sko fra Zara, som jeg har fået af min veninde.
Hvilken af overstående sko er jeres favoritter? Jeg tror mine favorit-sko i min skosamling er  sandalerne fra Proenza Schouler. Det er mine dyreste sko, men det er et køb jeg ikke fortryder én enestegang.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment