Så prøvede jeg også MASH

img_4364 img_4455 fullsizerender-5

Hvergang jeg har skulle udvide min horisont når det gælder restauranter har MASH altid været højt på listen over dem jeg skulle besøge. Der har bare altid været nogle andre som har overhalet indenom. Så derfor blev jeg ret glad da min storebror valgte at vi skulle på MASH for at fejre hans bachelor.

Det var en helt fantastisk aften, og de var så gode til at imødekomme min specielle behov mht. menuen, da jeg jo er ekstremt laktose-intolerant.

MASH er kendt for sine bøffer og diner-agtige stil, men det er altså også muligt at finde lettere retter på menuen. Jeg kan selv blive lidt tung i maven og ubehageligt tilpas når jeg spiser store bøffer, så jeg valgte en delikat tuntatar og min livret carpaccio.

I får lige nogle fine stemningsbilleder fra aftenen.
Min kjole er iøvrigt fra Modström. 😉

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Marie 30. juni 201714:03

    Fedt:) Hvad har din bror læst?

    • Ida 3. juli 201716:02

      Han har læst jura- og fortsætter med det.

Leave a Comment