Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Mig og min sommer.. // Amanda Bugge

amanda-bugge-sommer

Amanda Bugge

Hvad skal du denne sommer?
Nyde at jeg har fri, ha det sjovt med mine venner, slappe af og falde til ro i naturen, og tilbringe tid med min familie. Jeg skal lade op og forhåbentligt få ny inspiration.

Hvad er din yndlings sommer-destination?
Jeg tror faktisk, hvor kedeligt det end lyder, at det er et sommerhus et stille sted i enten Danmark eller Sverige i skøn natur og tæt ved vandet. Gerne nær en lille havn, hvor man kan gå ned og få sig en is i ny og næ. Der er intet, som den ro naturen og stilheden kan give mig.

Hvad skal du læse denne sommer?
Jeg læser ikke super meget, men jeg er fornyligt begyndt på lydbøger og podcast. Så det tror jeg skal høre mens jeg bare ligger i solen med lukkede øjne og falder hen.

Hvilken cafeer skal du besøge denne sommer?
Cafeer der serverer lækker kold lemonade, jeg håber selvfølgelig på massere af sol og varme dage. Ibsen og Co på Gammel Kongevej og Fars Dreng, laver gode lemonader.

Følg Amanda Bugge på instagram HER

Øreringe fra Julie Nielsdotter // Kjole fra Isabel Marant // Sko fra Self-Potrait // Stråtaske fra Chene // Hydrator fra Clinique

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment