Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Outfit, and a cloud

img_3188 img_3191 img_3189

Striktrøje: Rabens Saloner // Jeans: Ivy Copenhagen // Sneakers: Adidas Originals // Taske: Marni // Cloud: Comfort Objects // Ring: Maria Black // Solbriller: ASOS

Jeg er helt pjattet med mine nye clouds fra Comfort Objects, det tror jeg efterhånden at I har fundet ud af. Udover at tage dem i håret, så er jeg også begyndt på at have dem rundt om håndleddet, da de virkelig giver et sjovt og finurligt touch til outfittet. Især bruger jeg den til mine ensfarvede sommerkjoler, så der sker lidt på outfittet, men jeg havde den også rundt om håndleddet forleden, da jeg mødtes med min veninde Sille.

Hvad synes I om trenden med Scrunchies/Clouds?

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment