Welcome July

tumblr_oc8bx3mcis1qcu512o1_500

Det er blevet Juli og ifølge min vejr-app ser det ud til at være lidt middelmådigt vejr derhjemme – i hvertfald når det kommer til regn. Jeg håber ikke at I er druknet, og så håber jeg iøvrigt at alle dem som var afsted på Roskilde Festival havde det skideskægt!

Imorgen vender jeg snuden hjem, men allerede Tirsdag morgen tager jeg faktisk afsted igen, for så skal jeg op og besøge min mormor ved Vesterhavet, og jeg glæder mig som et lille barn! Jeg har altid haft et særligt forhold til Vesterhavet og nogle af mine bedste ferier er blevet holdt deroppe. I mormors sommerhus skal jeg komme helt ned i gear og forhåbentligt blive endnu brunere end på denne rejse til Malaga.

Juli er min sidste måned inden jeg starter på arbejde, så jeg vil virkelig gerne nyde den til fulde, og få slappet af, for jeg regner med at mit nye job bliver rimelig stressende – så nu skal der lades op! 😉

Hvad skal I bruge Juli-måned på? Har I nogle spændende rejser forude?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment