Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

GIRLS // Katrine Lund-Nielsen

skaermbillede-2017-06-23-kl-17-54-02

Katrine Lund-Nielsen // 27 år // PR & Marketing

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Komfort!

Min garderobe er fyldt med… Sko – og alt for mange, hvis du spørger min kæreste. Dog er der ved at tyndes ud i samlingen, da vores hund elsker at tygge i mine (og kun mine (!)) sko.

Tre ord som beskriver min stil er… Fuldstændig umuligt. Jeg klæder mig nok ikke rigtig efter en stilart, men mere efter humør (og vejret, for man er vel fornuftigt anlagt.) Det kan derfor være alt lige fra feminin og farverig til boyish og minimalistisk.

Min hverdags-uniform er… Lige for tiden mine Acne jeans, en Lovechild 1979 silkeskjorte, masser af smykker og mine hvide Céline sko med ekstra spidse snuder. Eller sådan var det ihvertfald for et par dage siden – min hund har nemlig været på spil i mellemtiden.

Jeg er meget inspireret af… Folk med humor.

Min favorit-accessory er… Sko. Det er også det, jeg bruger størstedelen af mit (shoppe)budget på.

Mit favorit-item i min garderobe er… Mine sutsko fra New Zealand Boots. Jeg lever i dem derhjemme.

Mine tre favorit-butikker er… I Blame Lulu, Kassandra og Lubarol.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Crop-top.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Kjole, høje hæle og masser af glitter på ben, arme, skuldre og øjne. Jeg er vild med glitter.

Mit næste køb skal være… Det ved jeg ikke, da jeg har en dårlig vane med at spontanshoppe, men jeg drømmer om en baguette bag fra Fendi!

Følg Katrine Lund-Nielsen på instagram HER

Læs også interview med…

Caroline Abel // Ditte Degn // Frederikke Toftsø // Frederikke Hell // Kristine Vindahl // Nanna Skytte //Frederikke Thiberg // Mathilde Augusta Dam//Maja Aagaard // Karoline Dall // Ann-Sofie Kragh // Shira Lea Mozes //Thea Smed//Amalie Wessel //Anna Engstrøm //Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge// Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment