Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Beach day

fullsizerender-11 fullsizerender-7

Hermed kommer de første billeder fra min rejse til Malaga. Disse billeder vidste jeg faktisk ikke om jeg skulle lægge ud, da jeg synes jeg er lidt for bar på billederne til hvad jeg selv føler mig tilpas med, men det er nu engang ofte sådan man ser ud, når man er på ferie.

På billederne er jeg iført min skønne tanktop fra Samsøe&Samsøe, sko fra Proenza Schouler og solbriller fra ASOS. Disse solbriller var simpelthen så gode at have med til Malaga. Jeg valgte med vilje ikke at tage mine Ace&Tate solbriller, eller mine Céline solbriller med, da jeg var bange for at de ville blive ridsede af sand og fedtede af solcream. Men disse solbriller kostede jo kun 100 kroner, så jeg følte godt jeg kunne tilladde mig at pakke dem ned.

Hvad synes I om looket?
Er I også utilpasse ved at vise meget hud, eller er det bare mig?

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Ida 6. juli 201722:13

    Waaau du er da bare skide flot på de billeder.

Leave a Comment