Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Mig og min sommer… // Ann-Sofie Kragh

ann-sofie

Ann-Sofie Kragh 

Hvad skal du denne sommer?
Denne sommer skal jeg i min families sommerhus, til Paris og besøge min gode veninde, og så planlægger jeg at rejse sydpå i slutningen af juli. Derudover nyder jeg at passe min storebrors skønne cockerspaniel, som bor hos mig hele sommeren. Hun er det dejligste ”feriebarn”!

Hvad er din yndlings sommer-destination?
Min families sommerhus ved Kerteminde. Her er jeg kommet hele mit liv og jeg elsker det mere end noget andet!

Hvad skal du læse denne sommer?
Magasiner og ellers så lidt som muligt.

Hvad ser du allermest frem til, denne sommer?
I slutningen af sommeren starter jeg i praktik ved Moon, hvilket jeg næsten ikke kan vente til!

Følg Ann-Sofie på instagram HER

Taske fra Balenciaga // Skjorte fra Toteme // Ankelkæde fra Blue Billie // Solbriller fra Céline // Sko fra Acne Studios

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment