Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

De fantastiske fem

wanna-wear

1) Joseph Striktrøje // 2) Isabel Marant øreringe // 3) & Other Stories nederdel // 4) Balenciaga sneakers // 5) Bonpoint pung

Ligenu er det de fem overstående styles som jeg går og fantaserer om at style i forskellige seje outfits. Især er skoene fra Balenciaga højt på min ønskeliste, men det er strikken fra Joseph og nederdelen fra & Other Stories godt nok også! Jeg spår mig selv til at blive fattig dette efterår. 😉

Hvad synes I om disse lækre sager jeg har fundet frem? Hvad ville I allerhelst eje af overstående ting?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Anette Ninon 9. juli 20177:49

    Nederdelen 👗

Leave a Comment