Dette går jeg efter på sommerens loppemarkeder

helle
Smukke fund fra Hellethygesen.com

Selvom jeg måske ikke kommer til Vesterhavet denne sommer, så agter jeg stadig at køre rundt til forskellige loppemarkeder og finde lækre fund. Derfor har jeg idag samlet en lille liste over genstande og ting og sager, som jeg særligt er på udkig efter på sommerens markeder!

Keramikvaser i alle afskygninger
Vaser er noget jeg aldrig bliver træt af. Det pryder simpelthen et værelse så flot. Jeg har godt nok ikke så mange steder at gøre af mine vaser, for jeg har efterhånden 6-7 stykker, men jeg tænker at jeg på et tidspunkt kan få brug for endnu flere vaser! Måske den dag jeg har et større sted at bo med flere tilgængelige værelser.

Gammeldags pudebetræk med småblomstret print
Jeg elsker småblomstret pudebetræk som giver lidt sommerhus-stemning til ens hjem. Jeg håber at finde hvide puder med små blå blomster – det kunne være så fint!

Flotte standerlamper i messing
Jeg er blevet ret vild med at lave mine egne lampeskærme ud af stof og silkepapir, og derfor går jeg efter at finde nogle fine standerlamper (uden lampeskærm) hvor jeg selv kan lave lampeskærmen til. Jeg håber at finde nogle fine guld-agtige messing-lamper. Se iøvrigt min lille guide til at lave sin egen lampeskærm HER

Smukke gamle kander med fin glasur
Jeg elsker smukke kander med små fine motiver, eller mønstre og derfor kigger jeg også efter disse. Ikke fordi jeg mangler kander derhjemme, men jeg tænker at de kan skabe lidt samme effekt som en vase – og så kan de også skabe lidt skønhed i mit køkken.

En daybed
Dette er lidt mere en drømme-scenarie som jeg ikke ved om jeg kan få opfyldt ved at køre rundt i Jylland, men jeg drømmer lidt om at anskaffe mig en daybed til hjemmet, så hvis jeg finder sådan en, slår jeg også til!

Skal I på loppemarkeder denne sommer?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sofie B 8. juli 201721:19

    Hvis du på et tidspunkt alligevel kommer til Jylland. Så for Guds skyld hold dig væk fra byerne helt ude ved alle sommerhusene og store byer hvad angår loppemarkeder og genbrugs butikker, det er aaaaalt for dyrt. Min mor siger at man altid kan se hvor dyr en genbrugsbutik er ud fra deres Bjørn wiinblad paletter, hvis de koster 40 eller der over er det en meget meget dyr genbrug og du kan næsten købe nogle at tingene billigere eller til samme pris fra ny.

Leave a Comment