GIRLS // Mathilde Maxine Ernst Holmblad

skaermbillede-2017-07-07-kl-14-15-56

Mathilde Maxine Ernst Holmblad // 20 år // Digital intern hos Noise PR

Min garderobe er fyldt med…. Varierende vintage og nyere fund. Jeg elsker statement pieces og er især meget glad for skjorter, som jeg kan bruge timer på at støve op vintage. Flare ærmer, fine franske blonder, herresnit, etc. etc.

Jeg vil aldrig gå på kompromis med.. God kvalitet ,jeg synes det er det bærende element for en god garderobe. Så kan man klare sig med lidt men godt.

Tre ord som beskriver min stil er… Uh øhm.. det ved jeg ikke om jeg har et rigtig godt svar til, jeg klæder mig tit på efter dagens humør. Men måske simpel og så alligevel også lidt quirky til tider. Jeg kan godt lide at mixe det enkle med noget der er lidt sjovt og anerledes.

Min hverdags-uniform er… Jeg ender tit i et par gode jeans og en pæn skjorte, og så hitter mine New balance løbesko lige nu ret meget i min garderobe.

Jeg er meget inspireret af… Generelt alt fra en svunden tid. Musik, stilikoner, kunst og litteratur inspirerer mig meget. Det er ikke fordi jeg ikke kan finde inspiration i noget moderne, men sommetider synes jeg at der var mere ro og plads til fordybelse i det forrige århundrede. Det er ligesom om alt skal gå lidt hurtigere nu. Uden det skal lyde alt for filosofisk tror jeg bare det er vigtigt engang i mellem at huske at lægge mærke til de små ting omkring os.

Min favorit-accessory er… Min brune Chanel taske, jeg købte den i 2014 i en fransk vintage forretning og jeg kunne aldrig drømme om at bytte den til noget andet.

Mit favorit-item i min garderobe er… Det lyder måske lidt åndssvagt, men mine løbesko fra New Balance, som er tilpas kiksede til at de på en eller anden måde bliver meget cool i et outfit og ellers mine “Acne” Row jeans. Jeg købte dem for 2 år siden og supplerer jævnligt, de sidder virkelig godt og tror de vil følge mig mange år endnu.

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… Åh.. jeg elsker musik og bruger rigtig meget tid på at sammenstøbe playlister. Lige for tiden er jeg meget glad for Kate Bush, The Savage Rose og Michael Kiwanuka. Måske det igen noget med det der tid… der er ligesom tid til stemmerne og tonerne.

Mine tre favorit-butikker er… Lubarol, Lot29 og Birger Christensen. Alle tre butikker vælger særligt ud, men rummer alligevel alt fra basic-wear til statement items. Der er en god atmosfære og servicen er god. Så synes jeg også det er lidt hyggeligt det der med, at man også bare kan gå ind og købe et par fine strømper og alligevel føle man har fået en lidt eksklusiv ting.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Nu skal man aldrig sige aldrig.. men umiddelbart kunne jeg aldrig drømme om at bære et par meget stramme bukser, jeg føler mig simpelhent helt forkert. Det samme sker med en lille sort kjole. Jeg tror det har noget at gøre med, at det minder mig om de tidlige gymnasieår.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er…. Det varierer lidt efter humøret. Jeg elsker sko og kan nu tælle 52 par i min garderobe, Jeg kan tit godt lide at kobinere et par lidt “over-the-top” stiletter med en vintage maxi-kjole eller et par simple jeans og en pæn blazer.

Mit næste køb skal være… En “sangle shoulder bag” fra Céline, har efterhånden kigget på den et lille års tid. Jeg synes den er så sindssygt smuk, helt enkel og uden noget liret logo. Og ellers skulle det være en boljsestribet Balenciaga skjorte-kjole.

Følg Mathilde Maxine på instagram HER

Læs også interview med…
Caroline Abel // Ditte Degn // Frederikke Toftsø // Frederikke Hell // Kristine Vindahl // Nanna Skytte //Frederikke Thiberg // Mathilde Augusta Dam//Maja Aagaard // Karoline Dall // Ann-Sofie Kragh // Shira Lea Mozes //Thea Smed//Amalie Wessel //Anna Engstrøm //Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge// Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment