Sommerens hotliste 2017

hotlist

1) Denne kjoles print har jeg sukket efter i så lang tid, og denne sommerkjole ville være helt perfekt til det forhåbentligt rigtig gode vejr vi får. Grøn er også en rigtig god farve til mig, så den farve forsøger jeg at få mere af i min garderobe. Indtilvidere har jeg kun en grøn-stribet langærmet trøje, så der skal flere grønne items til!
Lovechild1979 Kjole

2) Miild makeup SKAL bare blive en del af min makeupsamling snart. Mærket er nemlig allergivenligt, svanemærket og økologisk. Den fine overstående blush ville være så fin til sommerens fine gyldne kulør.
Miild makeup blush

3) Jeg har nu sværget til Karmameju i flere år, og denne Calm balm er simpelthen guds gave til min hud! Jeg lider nemlig af enormt tør og rød hud, og sammen med fire fiskeolie-kapsler om dagen, så er denne balm med til at holde min hud fin – og den er altså guld værd, når man har været ude i solen hele dagen og huden er stram.
Karmameju Calm Balm

4) Denne bog skal jeg læse i år. Jeg har længe tænkt på det, men nu skal det altså være. Jeg er rigtig dårlig til at gå igang med en bog, men i sommerferien lykkedes det mig dog altid at få læst en bog eller to. Og denne gang bliver det Orlando af Virginia Woolf.
Orlando, Virginia Woolf

5) Er denne neglelaks farve ikke bare fantastisk?! Den farve vil være sygt fin med et par solbrune hænder. Nu håber jeg bare at farven kan findes i Chanel’s beauty-afdeling i Magasin.
Chanel Coralneglelak

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment