Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Everything I like, in one dress

fullsizerender-2 fullsizerender fullsizerender-1

Lige inden jeg tog til Malaga mødtes jeg med skønne Sofie Parelius, for at gå en lille tur i varmen (da der var det!) og selvfølgelig skyde nogle billeder. Samme dag havde jeg modtaget den fineste kjole fra Bitte Kai Rand, som naturligvis skulle vises frem på billederne. Jeg er vild med prikker, skjortekjoler og det oversize look, så denne kjole er faktisk fuldkommen perfekt til min stil.

Jeg er netop stået op med et par birketræer ude foran vinduet, som udsigt, og nu planlægger jeg at lave mig en portion urtete og lidt havregryn. Jeg er begyndt at spise havregryn hver morgen, og jeg kan virkelig mærke at det er godt for min krop og mit humør – så det er perfekt!

Hvordan skal I tilbringe jeres tirsdag? Der er lidt stille i kommentarfeltet. Jeg kan ikke bebrejde jer det, for I er sikkert ude og nyde sommerferien for fulde drag, men lad mig da lige høre hvad der sker i jeres liv! 😉
Knus Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment