Buksedragt, eller bukser?

fullsizerender-1 fullsizerender

Buksedragt: Sparkz // Striktrøje: Benneton // Sko: H&M // Cloud: Comfortobjects

Vi kan ligeså godt indse det – vejret er bare ikke specielt godt i Danmark i disse tider. Derfor har jeg heller endnu ikke været i stand til at iføre mig min nye vildt fine buksedragt fra Sparkz uden en strik udenover, så  indtilvidere bliver buksedragten brugt som et par supernice (og ekstremt komfortable!) bukser.
Hvad synes I om outfittet?

Idag står dagen for mit vedkommende på en omgang SIMS 4. Jeg har ikke spillet det spil i over et år, og pludselig fik jeg en voldsom lyst til lige at tjekke ind på spillet og sidde og nørde – ligesom i gamle dage. Jeg elsker at spille spillet uden penge-snydekoder, og på den måde starte min sims-familie fra 0 og tilsidst ende med et stort palæ. 😉 Hvad synes I er allersjovest ved Sims?

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment