Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Røde skodrømme

red-shoes

Bartels since1920 // Repetto // Yvonne Koné

Det slog mig forleden at alle mine største sko-drømme i øjeblikket er i rødlige nuancer. Jeg har nemlig tre sko som jeg er fuldkommen forelsket i pt. og jeg kan ikke finde ud af hvilken af skoene jeg skal investerer i først. Min plan var egentlig at købe de fine stribede sko fra Bartels Since 1920, men så så jeg en modeserie med lakskoene fra Repetto, og så læste jeg et modeblad i forgårs og fik øje på de fine hindbærrøde sko fra Yvonne Koné. Åh dillemma!
Hvilken af skoene synes I er flottest?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Nina 15. juli 201721:19

    De er så fine! 🙂

  • Louise 16. juli 20170:38

    De hindbærrøde sko er sååå smukke! 🙂

Leave a Comment