5 ting jeg glæder mig til!

glaeder-mig

Der sker rigtig mange spændende ting fra nu af, og helt frem til efteråret. Nye spændende designsamarbejder er på tapetet, butikker åbner og udstillinger bliver lanceret på diverse museummer. Jeg har samlet fem ting som jeg personligt glæder mig vildt meget til!

Uniqlo x JW. Anderson
Hold nu OP hvor jeg glæder mig til efteråret. Der lancerer Uniqlo nemlig deres kollektion i samarbejde med den dygtige og relativt unge designer Jonathan Anderson og hans brand JW. Anderson! Jeg er helt pjattet med alt ved Jonathans designstil og jeg elsker JW. Anderson, så jeg glæder mig helt vildt. Og Uniqlo er mine favoritter indenfor highstreet, så det kan kun blive godt!

Arket åbner i Købmagergade
Til efteråret åbner ‘Arket’ i købmagergade. Arket er en ny highstreetkæde, som kommer til at beskæftige sig med både tøj til kvinder, børn, mænd og interiør til boligen. Det er det svenske H&M som nu har valgt at udvide deres store modeimperium med endnu en kæde, og jeg glæder mig helt vildt til at se resultatet!

Bruuns Bazaar åbner igen! 
Nøj hvor har jeg bare savnet Bruuns Bazaar. Bruuns Bazaar var virkelig en af mine favoritmærker i sin tid, og jeg blev virkelig ked af det, da det blev offentliggjort at de var gået konkurs. Derfor er jeg så begejstret for at de nu er blevet opkøbt, og derfor kan fortsætte videre med nye ejere. Efterårskollektionen kommer til August, og jeg har allerede luret lidt på den – og det lover godt!

At se bidragene fra Cartoon Award
På den sorte diamant kan man lige nu (og indtil 29. September) se alle bidragene som blev sendt ind til Cartoon Awards. Cartoon Awards er en stor konkurrence, hvor satiretegnere fra hele verden kan deltage, og sende et bidrag ind med deres kreative (og sjove) bud på et samfundsrelevant emne – I år var det ‘kommunikation.’ Jeg skal helt sikkert ind og se den udstilling!

Won Hundred åbner butik
Won Hundred åbner ny lækker butik i Ny Østergade 29, og udfra hvad jeg har hørt, så lover det virkelig godt! Jeg gik enormt meget med Won Hundred for et par år siden, men siden har jeg faktisk glemt dem lidt i modebilledet – men nu skal jeg helt sikkert ind og besøge dem i Ny Østergade.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment