Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

GIRLS // Betina Ask

skaermbillede-2017-07-14-kl-11-35-35Betina Ask // 24 år // PR Manager hos MUNTHE

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Min personlige stil, og de slags styles jeg føler mig bedst tilpas i.

Min garderobe er fyldt med… Midi-skirts, jeans, t-shirts, striktrøjer og sko (blandt alle de andre ting ;))

Tre ord som beskriver min stil er… Afslappet, skandinavisk, og med et twist af finurlige print/farver.

Min hverdags-uniform er… En statement t-shirt, en midi skirt, smykker og en finurlig høj sko.

Jeg er meget inspireret af… Alt der er æstetisk og pænt, hvad end det er mode, møbler, kunst eller skønhed! Jeg er en Pinterest og Instagram junkie uden lige.

Min favorit-accessory er… Mine sko og/eller mine statement øreringe.

Mit favorit-item i min garderobe er… Uhh det står imellem min skønne Teddy Bear jakke fra MUNTHE (den er desværre for varm til sæsonen nu) eller mine perfekte mom jeans, som giver et casual twist til ethvert outfit.

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… Det afhænger af humøret haha. Hvis jeg f.eks. skal ud og have drinks har jeg næsten altid RnB kørende imens jeg gør mig klar, fordi det ligesom sætter stemningen. Ellers kan det være alt fra Chill Hits til pop-sange afhængig af hvordan jeg skal klæde mig den pågældende dag.

Mine tre favorit-butikker er… MUNTHE, Zara og net-a-porter

Man vil aldrig komme til at se mig med… Man skal aldrig sige aldrig, men umiddelbart ser man mig aldrig i noget som helst lårkort (selvom jeg synes det var et hit, da jeg var 17 haha).

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Et par slim jeans, en festlig top samt et par pæne stiletter.

Mit næste køb skal være… En bikini – da jeg rejser på ferie lige straks!

Følg Betina Ask på instagram HER

Læs også interview med…

Mathilde Maxine // Caroline Abel // Ditte Degn // Frederikke Toftsø // Frederikke Hell // Kristine Vindahl // Nanna Skytte //Frederikke Thiberg // Mathilde Augusta Dam//Maja Aagaard // Karoline Dall // Ann-Sofie Kragh // Shira Lea Mozes //Thea Smed//Amalie Wessel //Anna Engstrøm //Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge// Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment