Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Instagram for dummies // Verdens hurtigste guide

Hvordan bliver man en succes på instagram? Jeg har ikke selv opskriften, men efter en del år på instagram føler jeg dog, at jeg har et lille kendskab til hvad der virker, og hvad der virker mindre godt. Idag vil jeg skrive lidt tips til hvad der virker! – og husk nu at tage det med et gran salt, det vigtigste er jo nu engang at dele noget man synes er spændende.

skaermbillede-2017-05-08-kl-16-36-40

1) Tag et billede hvor du går (det skal nemlig virke til at du har super travlt og ikke har tid til at stå stille). HUSK at gå meget langsomt, for du skal jo stadig se skarp ud på billedet.

skaermbillede-2017-05-08-kl-16-36-56

2) Kig fjernt ud i horisonten (eller ned af gaden) som om at du slet ikke ved at der bliver taget billeder. Også selvom det er dig selv, som har bedt veninden/far/mor/søskende om at skyde løs… Formegentlig under stor protest.

skaermbillede-2017-05-08-kl-16-37-15

3) Køb en flot bukket (gerne med de gule trommestikker-blomster, de er ret populære), stil den på et bord, og tag et billede oppefra. Som prikken over i’et kan du lægge et magasin ved siden af.

skaermbillede-2017-05-08-kl-16-37-32

4) Tag dine dyreste design-stiletter og læg på et smukt tæppe. Dyre designersko høster likes. Det samme gælder iøvrigt design-solbriller.

skaermbillede-2017-05-08-kl-16-37-46

5) Man siger ‘at rejse er at leve’. JEG siger ‘at rejse er at få mange likes.’ Der er ikke noget som tiltrækker følgere og likes, som et billede fra en inspirerende by. Hvis du kan få klemt et bikinibillede ind, så vil det ikke gøre billedet mindre populært.

skaermbillede-2017-05-08-kl-16-43-53

6) Det er sejt at være kulturel. I hvertfald hvis man skal tro på instagram, for hvis du tager et godt billede på et kunstmuseum, så er sandsynligheden for at dit billede bliver gemt af mange, ret gode. Husk nu også at nyd museet, og ikke se det igennem mobilen. Det er faktisk ret fantastisk at se på kunst.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Ida 22. juli 201711:18

    ‘at rejse er at få mange likes.’ 😂😂😂

Leave a Comment