Jordens mest behagelige undertøj går til…

img_7517Undertøjet er sponsoreret af Organic Basics

Da jeg fik en sød mail fra Organic Basics angående et eventuelt samarbejde blev jeg virkelig ovenud lykkelig! Jeg har nemlig igennem et helt år luret på dette brand, som sælger pakker med økologisk undertøj (og strømper og t-shirt) og jeg synes altså konceptet er ret genialt. Derfor sagde jeg også ja til samarbejdet hurtigt, og modtog tre dage efter en pakke med en BH, et par trusser, et par strømper og en lækker t-shirt. Altsammen i økologisk bomuld selvfølgelig.

På hjemmesiden kan man en pakke med tre par bh’er, 5 par t-shirts, 10 par sokker osv. Så man kan altså virkelig få opdateret undertøjshylden efter sådan en omgang shopping.
Jeg er vildt glad for mit smukke sæt undertøj, som kan købes HER

Jeg vil iøvrigt lige sige at selvom tøjet er tilsendt gratis, så er mine meninger 100 % mine egne, og dette produkt kan virkelig anbefales!

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment