Loppemarkedsfund

fullsizerender fullsizerender-1

Forleden dag var jeg på loppemarked i Vig, som ligger tæt på mit sommerhus. Min mor og jeg tog afsted så vi var der allerede klokken halv ni, og det var altså virkelig en god idé. Normalt kan jeg nemlig kun være på et loppemarked i et kvarter, fordi jeg får det så klaustrofobisk af de store menneskemængder, og de tonsvis af indtryk. Men det var en helt fantastisk oplevelse at være der klokken halv ni. Jeg fik set alle standene igennem, og jeg havde overskud til at fordybe mig i de forskellige boder.

Jeg endte med at komme hjem med de tre overstående ting. Jeg er helt pjattet med mine køb, som jeg ved kommer til at pynte helt vildt i mit hjem.

Hvad synes I om de ting jeg fik købt?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Anette Ninon 24. juli 201712:22

    Wau, så smukke ting.

Leave a Comment