Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Gør et fund på Zadaa

fullsizerender-4

Annonce for Zadaa

Idag skal jeg fortælle jer om noget rigtig spændende! Jeg har nemlig den sidste måneds tid testet en ny spændende app der hedder Zadaa, som er en hjemmeside hvor man kan sælge og købe secondhand tøj. Det er ikke en hemmelighed at jeg elsker tøj – men jeg elsker i ligeså høj grad at rydde op i min garderobe og forny det der hænger på tøjstativet. Derfor er secondhand handel lige noget for mig! Dog har jeg altid syntes at det var så besværligt. Jeg orker ikke at bruge mine hverdage på at rende rundt og mødes med købere, eller at skulle på posthuset og pakke pakkerne sammen og skrive sælgers adresse på osv. – og derfor har jeg altid tyet til loppemarked én gang om året – og det er altså bare for sjældent!

Derfor er jeg vildt oppe at køre over denne app. På appen får man nemlig en lille unik kode når køberen køber et item, og så skal man faktisk blot lægge det man sælger i en æske eller plastpose, og skrive den personlige kode på, og så gå hen og afleverer æsken/posen til en af de 650 DAO-butikker som ligger i Danmark (F.eks. 7Eleven) – og så sørger DAO for at pakken ender hos køberen. Helt enormt simpelt og nemt at finde ud af!

Zadaa har iøvrigt noget som hedder Zadaa Protection, som går ud på at Zadaa beholder køberens penge indtil varen er nået frem til køberen – så køberen er sikret ikke at blive snydt. Det synes jeg personligt er enormt betryggende.
Jeg har faktisk selv lige været inde og købe et par fine perleøreringe, og jeg blev ret overrasket over hvor nemt det hele fungerede.

En anden ret cool feature på Zadaa er iøvrigt at man kan vælge sin egen kropstype, og så automatisk få forslag til tøj som passer til kropstypen. Man kan også indstille hvor høj man er, hvordan ens brystmål er, og hvor meget man vejer – så man kun får vist tøj som passer til en. Det er så surt at scrolle igennem en masse tøj som er smukt, men som man bare ikke kan passe.

fullsizerender-2

Jeg har selvfølgelig selv lavet en bruger derinde, og jeg har sat en masse lækre sager til salg – blandt andet kjolen på overstående billede. Blandt andet skjorten og kjolen på overstående billede. Jeg håber meget at I vil gå ind og downloade appen og se hvilken lækre sager jeg gerne vil af med! 🙂
I kan finde min butik på Zadaa ved at trykke på øjet i appen, og derefter gå til mit banner.

Download appen på Google Play HER, eller på App Store HER

Rigtig god shoppelyst!
xx Alberte

logo

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment