Min Karmameju ønskeliste

karameju

Ansigtsolie 425 kroner, Kropsolie 349 kroner, Bodylotion 299 kroner

Ansigtsolien fra Karmameju hjælper med at genopbygge huden og reducerer inflammation, rødme og udslæt – og det er i den grad noget jeg godt kunne bruge. Min hud er nemlig så enormt sart og bliver rigtig nemt rød, så med min enormt gode erfaring med Karmameju er jeg sikker på at denne ansigtsolie vil kunne gøre underværker. Jeg drømmer selvfølgelig om at anskaffe mig den i den udgave som er særligt god for sensitiv hud.

Kropsolien fra Karmameju har som formål at pleje og beskytte sensitiv hud. En bonus ved denne kropsolie er at den med sine æteriske olier fra bla. lavendel og kamillete er med til at berolige kroppen. Det kunne jeg godt bruge!

Bodylotion fra Karmameju er endnu et stort ønske på ønskelisten. Jeg er nemlig lidt af en sucker for bodylotion og jeg føler virkelig ikke at jeg har været ordentligt i bad, før at jeg  har smurt benene, albuerne og skuldrene ind i body lotion. Jeg kunne vildt godt tænke mig den lækre bodylotion fra Karmameju, som er god ved sensitiv hud.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment