Meetings all day

img_7687

Igår kom jeg hjem fra Vesterhavet, og allerede idag er det på med hverdagstøjet, for at cykle afsted til forskellige møder inde i centrum af København. Allerede imorgen vender jeg snuden imod min families sommerhus i Gudmindrup Lyng, men idag skal der altså ordnes en masse ting, før jeg kan holde de resterende fire dages ferie, før det for alvor går løs igen!

Jeg har en dum ulmende nervøsitet i kroppen idag. Jeg er enormt dårlig til at komme tilbage fra ferie. Faktisk ville jeg ikke have noget imod hvis jeg fik totalt afskaffet mine ferier, for jeg bliver altid lidt ekstra angst når jeg kommer tilbage til hverdagen igen – så hellere helt lade være med at holde ferie, og i stedet tage en uges solferie i ny og næ.

Hvordan har I det med ferie?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Frederikke 29. juli 201716:00

    Hej Alberte!
    Hvor er den smukke t-shirt og de fede bukser mon fra?
    Stor ros til din skønne blog! 🙂

Leave a Comment