Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Blogger, kend din blog!

fullsizerender-19

Jeg har efterhånden været en del af bloggerbranchen i 4-5 år og selvom jeg bestemt ikke mener at jeg har slået igennem som stor blogger endnu, så ved jeg da en smule om bloggerindustrien. Derfor tænkte jeg at jeg lige ville give et tip til nye bloggere – jeg har nemlig efterhånden ikke tal på, hvor ofte der bliver sendt en mail min vej, med et spørgsmål om hvordan man kan slå igennem med sin  blog. Så det vil jeg forsøge at svare på. 🙂

Det virker meget simpelt, men det er det altså ikke. Det er så utroligt vigtigt at man kender sin blog, sit brand og ved hvorfor folk kommer ind på bloggen – hvad de er på udkig efter. Og det er altså ikke helt nemt at finde ud af hvad det præcis er man kan, som folk gerne vil se mere af.
Jeg har personligt benyttet mig meget af at høre fra andre, hvad de sætter pris på ved min blog. Det lyder lidt ananas-i-egen-juice, men det er en god måde at finde ud af hvad som fungerer og hvad der fungerer  mindre godt.

En anden ting som er vigtigt som blogger – især når man har en modeblog – er at ens stil er forholdsvis gennemskuelig og at mulige samarbejdspartnere ved hvad de får, hvis de samarbejder med dig. F.eks. kan det være en smule forvirrende for et brand, hvis man den ene dag har øreringe af sikkerhedsnåle og skotskternet nederdel og den anden dag har perleøreringe og blondebluse. På den måde kan brandet nemlig ikke på samme måde bruge dig som “frontfigur” da deres kunder muligvis ikke kan identificerer sig med dig og din stil.

Så hvis du går med en blogger i maven, så er det enormt vigtigt at vide hvor du vil hen med det du ligger ud. Hvad vil du signalerer og hvilken brands og mærker har du interesse i?
Hvis jeg startede en blog op idag, ville jeg nok starte ud med at brainstorme på hvem jeg er og hvordan jeg viser det på sociale medier.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment