Dove blue bag

fullsizerender-8 fullsizerender-7

Tasken er sponsoreret af Decadent

Idag er sidste sådan rigtige feriedag og selvom det er lidt sørgerligt, så er jeg også ret glad for at skulle tilbage til den pulserende hverdag, hvor jeg de næste fire dage har dage med lange programmer og aftaler.

Jeg har en del aftaler og blog-relaterede ting som skal afsluttes inden jeg starter på mit job hos Alt for Damerne, og det tager noget tid og energi, så de næste fjorten dage bliver enormt travle og det handler om at holde tungen lige i munden.

Hvad synes I forresten om min nye smukke taske? Den er fra Decadent og jeg forelskede mig straks i den fantastiske lyseblå farve. Jeg synes den er så god til min meget klassiske stil – det kan godt blive lidt for kedeligt hvis der ikke er en farve som “bryder” med det simple.
Tasken kan købes HER

Hvornår skal I tilbage fra ferien, og hvad skal I så lave?

Kjole: Max Mara // Støvler: Gardenia Copenhagen // Taske: Decadent

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment