Årets bedste loppemarkedskøb

fullsizerender-2 fullsizerender-5

Jeg har gået en masse på loppemarkeder denne sommer, og jeg nyder det virkelig! Da jeg var ved Vesterhavet besøgte jeg en stor hal fyldt med genbrugsmøbler og ting og sager, og efter at have brugt en halv time i dette slaraffenland havde jeg fundet fire møbler og et par pyntepuder som jeg havde tabt mig hjerte til. Desværre var det bare ikke muligt for os at transporterer møblerne i vores bil, så jeg endte med kun at komme hjem med pyntepuderne. Jeg er stadig vildt ærgerlig over at jeg ikke fik plads til en grøn velour-lænestol med frynser ved fødderne, men jeg er enormt glad for mine nye pyntepuder som virkelig tilføjer noget kant og noget personlighed til mit hjem.

Hvad synes I om puderne?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Lærke 2. august 201723:02

    Jeg har faktisk de helt samme – købt for en 20’er i Jysk, så jeg er selvsagt vild med dem! 🙂

Leave a Comment