De ti bedst klædte kvinder, hvis du spørger mig // Pt. 1

Verden er fyldt med uforskammet godt klædte kvinder som inspirerer hvergang de bliver spottet til modeugerne eller på et nyt instagrambillede. Jeg synes vi har enormt mange stilfulde kvinder i Danmark, og jeg ville uden problemer kunne finde ti danske kvinder som jeg altid tjekker ud på instagram for at få outfit-inspiration. Men i denne omgang er det altså de ti bedst klædte kvinder internationalt.

Jeg synes vi starter med fem af de kvinder som inspirerer mig allermest stilmæssigt. Så tager vi de resterende fem i næste del.

emmanuelle-alt

Emmanuelle Alt // Paris
@emmanuellealt
Blazer: Stella Mccartney

elin-kling

Elin Kling // Sweden
@elinkling
Jeans: Toteme

stephanie-gundelach

Stephanie Gundelach // Danmark
@sgundelach
Skjorte: Nili Lotan

pernille-teisbaek

Pernille Teisbæk // Danmark
@pernilleteisbaek
Sko: Proenza Schouler

yoyo

Yoyo Cao // Singapore
@yoyokulala
Kåbe: Mango

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment