My softest outfit

fullsizerender fullsizerender-1

T-shirt sponsoreret af Basic Apparel, Bukser sponsoreret af Hosbjerg

I sidste uge trodsede jeg en enormt regnfuld dag, for at komme ud og fotograferer mine nyest tilkommende items til min garderobe. Disse stykker tøj er det helt perfekte tøj, til de dage hvor man bare har brug for at rende rundt i hyggetøj, selvom man har en del møder, og derfor også er nød til at se noglelunde præsentabel ud. Derfor ved jeg at jeg kommer til at gå helt vildt meget i det her tøj. Trøjen er seriøst det blødeste stykke tøj jeg har i min garderobe og bukserne er også så bløde og lækre.

Idag er min anden dag i byen, og jeg er ved at vende mig til at være tilbage fra sommerlandet. De næste par dage har jeg en del planer, men når vi rammer weekenden har jeg faktisk mere eller mindre fri indtil 14. August – det glæder jeg mig til! 🙂

T-shirt: Basic Apparel // Bukser: Hosbjerg // Støveletter: Ivylee Copenhagen

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • lillelyngs blog 3. august 201723:33

    Utroligt du formår at se så afslappet, men stadig så stilfuld ud!🎈
    nouw.com/lillelyng

Leave a Comment