Frisør-tid!

img_8896

Mit hår trænger latterligt meget til at blive klippet. Og da jeg starter på job om ni dage, har jeg altså kun ni dage til at få det ordnet – og det skal ske idag. Om en time sidder jeg i frisørstolen hos Palma og selvom jeg glæder mig, så er jeg altså også lidt nervøs. Både fordi jeg hader at sidde i en frisørstol – det med at sidde stille i lang tid er ikke min spidskompetance. Og så fordi at jeg egentlig er okay tilfreds med mit hår og derfor skal der noget til at gøre mig endnu mere tilfreds. Jeg vil gerne have klippet et par centimeter af, og så vil jeg gerne have lidt etager i det, hvis frisøren synes det lyder som en god idé.

Wish me luck om en times tid.
Hvis I har et tip til hvordan jeg skal have lavet mit hår, så har I lige en time til at tippe. 😉
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment