Parisienne eller det lille hus på prærien

img_8523

Skjorte er en gave fra Six Ames

Jeg var for et par uger siden på visit hos Six Ames, til en god kop te med Sille Sørensen (bedre kendt som Sillewho) hun er nemlig ny PR koordinator hos dem. Det var et vildt hyggeligt møde, og jeg fik kigget på både de skønne efterårsstyles og de kommende Spring Summer 18 styles.

Jeg faldt pladask for den overstående skjorte, som jeg fik lov til at tage med mig hjem. Jeg elsker at skjorten minder mig om en kombination af en pariser-lady og Laura Ingalls fra ‘det lille hus på prærien.’

Hvad synes I om skjorten? Jeg tror den vil være vildt cool til et par sorte chinos, eller bare et par lækre mom jeans og et par hæle – og skjorten kan selvfølgelig både have et konservativt tilknappet look, men også et mere casual look, hvor den sorte sløfte hænger mere nede og skjorten er knappet lidt op.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Helle 9. august 201718:43

  Hvor er den dog fin! Hvordan er den i størrelsen (hvilken størrelse har du den i)?

 • Eline Tychsen 9. august 201721:08

  Den er SÅ cool 😀

 • E 10. august 201718:40

  Har du et link til den? Kan ikke lige finde den på deres hjemmeside 🙂

 • Sofie B 17. august 20178:29

  Stopper du med at blogge helt efter du har fået dit nye job eller er det kun er i starten at du holder pause?

Leave a Comment