Saturday in new skirt

img_9795 img_9796

Dagen igår var rigtig god. Jeg startede dagen ud med at få skudt nogle ‘dagens outfit’ ved Hønen og Ægget, som ligger lige overfor der hvor jeg bor. Jeg var forleden dag forbi den nye butik ‘Arket’ og forelskede mig pladask i nederdelen på overstående billede. Den minder mig lidt om noget af det tøj Saks Potts laver, men nederdelen kostede kun 500, så den var meget overkommelig i pris.

Da klokken blev elleve tog jeg ud og kiggede lidt mere i butikker med min mor. Jeg forsøger at sluse mig langsomt ind i ‘den normale hverdag’ efter at have været sengeliggende i tre uger. Jeg starter snart på det job som jeg fik tilbudt, da jeg gik ud med at jeg måtte frasige mig jobbet hos Alt for Damerne. Og det er altså også et spændende job i modebranchen, så det glæder jeg mig til at fortælle om.

Jeg er helt lykkelig over at jeg har fundet noget medicin som holder symptomerne nede. Man ved virkelig ikke hvor heldig og priviligeret man er når man er rask, før man er tvunget til at isolerer sig i sengen med smerter. Livet og et godt helbred er godt nok en gave.

Nederdel: Arket, 490 kr 
Striktrøje: Basic Apparel, 500 kr
Støvler: Gestuz, 1,699 kr

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment