Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

5 ting jeg ville ønske at folk lærte, NU!

skaermbillede-2017-09-13-kl-16-38-21

At ytringsfrihed ikke er det samme som ytringspligt
Det behøver ikke så meget forklaring tænker jeg. Det er bare åndssvagt når personer forklare deres onde kommentarer med: “Jamen vi har jo ytringsfrihed!”

At stoppe ved fodgængerfeltet, når fodgængere skal over (især dem foran skoler.)
Det er sku bare irriterende når bilister ikke holder tilbage ved et fodgængerfelt. De ved jo godt at det er en pligt at stoppe når fodgængere står ved et fodgængerfelt og venter, men de er bare ligeglade. Og folk som er ligeglade med andre mennesker og de regler som er sat op for at få samfundet til at fungerer, de irriterer mig sku lidt.

At den eneste måde vi kan få en grøn planet, er ved at starte med os selv.
Det nytter intet hvis alle går og siger:” Jamen jeg kan jo alligevel ikke gøre noget, når de andre stadig er ligeglade.”

 At alle der tror på Islam, ikke er fra Islamisk Stat – langt fra! 
Det er sku sørgeligt at kigge på Ekstra Bladets kommentarfelt, for der er tydeligvis en del som tror at alle muslimer er i ledtog med Islamisk Stat. Det er sku fucked up.

At det ikke er specielt cool at blive kaldt ‘lille’ og ‘nuttet’ når man er otte år gammel.
Fuck hvor blev jeg kaldt ‘lille’ og ‘nuttet’ mange gange, da jeg var i den alder. Jeg var garanteret ret lille og nuttet, men det vil man fandme ikke have at vide, når man går og ser op til pigerne i 9. klasse.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment