Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

My Birthday wishlist 17, del 1

birthday-wishlist-2017

Røde Repetto sko // Brune Masscob fløjlsbukser // Toteme Leggins // Toteme Blazer // Shanga Jewelry armbånd // Sorte Notabene sko // Sort Kokoon bluse // Stribede Bruuns Bazaar bukser // Stribet Bruuns Bazaar skjorte // Sort Acne Studios striktrøje // Hvid Bruuns Bazaar skjorte

Min fødselsdag nærmer sig med hastige skridt, ja faktisk er der kun 8 dage tilbage. Jeg har for at være ærlig ikke rigtigt set frem til min fødselsdag, for det er bare ikke specielt fedt at have fødselsdag, når man ikke er specielt glad over sin egen livssituation pt. – men jeg forsøger at finde entusiasmen frem. Jeg kommer jo aldrig til at fylde 21 år  igen. 😉

Ovenfor kan I se første del af min fødselsdagsønskeliste. Ønskelisten er i år blevet rimelig stor, for man får brugt en del tid på at sidde og kigge på webshops når man alligevel ligger i sengen, haha.

Jeg satser på at del 2 kommer på en af de næste par dage. 😉
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment