New me // Mit nye hår, støvler og bukser

img_9369 img_9361 img_9359

Det var den bedste beslutning, da jeg for et par måneder tilbage besluttede mig for at forkæle mig selv med en behandling ved frisøren Palma hos Daniella Dif. Jeg nåede dog aldrig at vise håret, da det var helt nyt og stylet med de skønne produkter fra frisøren, for kort tid efter blev jeg som I ved sengeliggende. Men nu kan I altså se det fine resultat. Jeg fik klippet et par centimeter af og så fik jeg de etager som jeg længe har drømt om at få i mit hår. Jeg synes håret er blevet så skønt og livligt og jeg glæder mig meget til at skulle ud i livet igen og vifte rundt med det! 😉

På billederne har jeg iøvrigt også mine favorit jeans på fra Ivy Copenhagen. Det er seriøst de pæneste jeans jeg noglesinde har haft, og jeg elsker at de er løse, men stadig sidder til på de rigtige steder. Modellen hedder Lavina, og kan virkelig anbefales!

Skoene er fra Ivylee og jeg forelskede mig allerede i dem i foråret, da jeg modtog et katalog med de kommende sko. Så jeg er virkelig glad for at de nu er mine!

Hvad synes I om outfittet?

Sko: Ivylee (Købes her) // Skjorte: Filippa K // Bukser: Ivy Copenhagen (Købes her)
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Ida 21. september 201718:25

    Du ser brand godt ud! Jeg er både vild med støvlerne og dit nye hår <3

Leave a Comment