Catching up

fullsizerender-12 fullsizerender-13

Igår var en af de bedste dage jeg har haft meget længe! Igår havde jeg nemlig energi til at se min aller bedste veninde. Jeg har ikke haft nogle venindeaftaler de sidste to måneder, da jeg simpelthen ikke har haft det godt nok til det – og det er selvfølgelig dét jeg har savnet allermest af alt.

Vi gik en tur ned til stranden i Helsingør, og det er jo virkelig bare et fantastisk sted. Og jeg har ikke været så glad i de sidste to måneder. <3

På overstående billeder har jeg iøvrigt min halv-nye skjortekjole fra Hosbjerg på. Jeg synes den er så fin og jeg elsker virkelig det nålestribede look, så den kommer til at hænge på mig længe. Den vil også kunne fungerer så fint med et par jeans.
Hvad synes I om skjortekjolen?
Den kan købes på Hosbjergs hjemmeside

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment