Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

De kedeligste og sjoveste insta stories

skaermbillede-2017-09-24-kl-19-08-12

Insta Stories er forlængst kommet og indhentet Snapchat indenom og igår slog det mig at det er et par måneder siden at jeg sidst var inde på min snapchat. Det er dog ikke alle insta stories som er lige interessante, og i dette indlæg deler jeg de insta stories jeg synes er kedeligst at se, og de insta stories jeg synes er sjovest at se. Måske er I enige i nogle af dem. 🙂

DE KEDELIGSTE INSTA STORIES

1) Folk der deler videoer fra et diskotek. 
Man kan intet andet se end lys og utydelige svedende mennesker – det er forvirrende og mærkeligt at kigge på.

2) Folk der går amok med filter alla-snapchat. 
Det er jo kun sjovt for en selv.

3) Outfit på bloggen – Swipe up. 
Den nye funktionen gør det nemt at dele sine nye blogindlæg, men det er bare lidt kedeligt når ens insta story er fyldt med reklamer. Men jeg kan bestemt ikke sige mig fri fra at komme til at gøre det samme (undskyld!) for man vil jo gerne have folk ind på ens blog. 😉

DE SJOVESTE INSTA STORIES

1) Folk der deler insta stories med børn. 
Jeg er muligvis lidt alene med denne interesse, men jeg elsker børnebilleder og børnevideoer – generelt elsker jeg forældre som deler deres børn på nettet, for børn er sådan en glædesspreder.

2) Insta Stories hvor man kan følge folks dage.
Jeg synes det er vildt underholdende at se hvad folk spiser til morgenmad, hvordan de kommer til arbejde og hvad de laver efter arbejde. Det tilfredsstiller i den grad min nysgerrighed.

3) Folk som deler billeder af noget pænt de har fundet i en butik. 
Shopping-tips er altid fedt og det er nice når vi kan hjælpe hinanden med tips igennem insta stories!

Er I enige med noget af overstående? Eller måske uenige?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Helene 26. september 201717:32

    ELSKER også videoer med børn mine veninder synes også det er liiidt underligt… But who cares anyway;)

Leave a Comment