Hospitalet imorgen :-(

fullsizerender-9

Imorgen er dagen hvor jeg skal indlægges på hospitalet og igennem en række undersøgelser. Det er en ret ubehagelig undersøgelse jeg skal igennem, så heldigvis får jeg noget medicin, så jeg sover hele undersøgelsen igennem. Jeg skal dog først igennem nogle ret irriterende forberedelser, hvor jeg skal drikke noget ret ulækkert væske. Derefter skal jeg have et lille drop ind i armen, som giver mig den medicin som skal få mig til at sove. Jeg er panisk bange for at blive stukket, så jeg er mildest talt rigtig nervøs idag. Jeg forsøger hele tiden at tænke på noget andet, men det er bare rigtig svært.

Jeg kunne vildt godt tænke mig nogle læser-tips til at håndterer at blive stukket? Jeg er nemlig virkelig bange.

Nu vil jeg håbe at jeg får en god søvn i nat, så jeg imorgen ved halv otte-tiden er klar til at køre ud til hospitalet. Wish me luck!
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • VenterPaaVinBlog 3. oktober 201711:44

  Rigtig god tur – håber du kommer helskindet gennem det hele med ro i maven 🙂

  Jeg er uhyre lidt nåleskræk, men har en kæreste der var ualmindelig utilpas ved det – han tog dog med mig i blodbanken, og kunne se folk gang på gang blive stukket uden det mindste kny, for man kan vitterligt ikke mærke andet end et lille prik. Men som nåleangst, er det jo vældig nemt at høre på, men ligesom med min egen højdeskræk kender jeg godt til den der irrationelle frygt. Jeg falder jo heller ikke ned af den bro jeg cykler på, på vej til job, men bliver stadig helt svimmel når jeg kigger ned.
  Mit bedste bud er at se et par videoer på youtube, og få skrækken afkræftet: https://www.youtube.com/watch?v=zrRcFucPFi0, besøge en blodbank eller måske spørge om du må komme med ind og se nogle blive stukket før det er din tur 🙂
  Ellers er en lydbog i ørene, eller bede din mor/ven om at fortælle et børne-eventyr, mens sygeplejersken bare gør det, de skal. Det lyder banalt, men så er fokus på noget ganske andet.

  Go’ bedring

  – A

 • Betina Thy 3. oktober 201711:50

  Hej Alberte 🙂
  Jeg er også selv så sindssygt bange for nåle og har førhen været lige ved at besvime mange gange når jeg bare skulle have taget en simpel blodprøve, så kender til angsten og det har selv plaget mig meget med hvad pokker man kan gøre for ikke at være lige ved at dejse hver gang.. Så fandt jeg ud af at det hjælper mig hvis jeg fokuserer 100% på en speciel ting/farve i rummet, altså bare stirrer maks på fx de blå gardiner eller den grønne plante eller hvad der nu er, bare et eller andet objekt/farve som man skal lægge sin opmærksomhed på. 😊 Det har efter et par gange med den lille strategi hjulpet mig markant selvom jeg stadig er ret angst med det, men dette hjælper mig i hvert fald til at komme bedre igennem situationen. Håber mit tip måske kan bruges? Og så rigtig meget held og lykke! ☺️

 • laura 3. oktober 201714:09

  Jeg er selv blevet opereret to gange i det sidste år, hvor jeg har været i fuld narkose. Jeg er også skrækslagen for nåle, og var ved at DØ ved tanken om at skulle have lagt et drop. Men inde på operationsstuen var de så flinke – personalet plejer at være rigtig søde, og der var også en der holdte mig i hånden begge gange, hvilket hjalp mig rigtig meget – også lige at sige til dem inden, at jeg var rigtig bange for nåle.
  Held og lykke med det hele! <3

Leave a Comment