Friday and velvet pants

fullsizerender-1 fullsizerender

Det er fredag, og udsigten til en stille og rolig fredag aften med hindbærsnitter og Vild med Dans giver mig sommerfugle i maven. Igår brugte jeg hele dagen i sengen, men idag har jeg alligevel begivet mig lidt ud af sengen for at “teste” mig selv, og se hvor meget jeg kan holde til. Jeg er gudskelov ved at komme mig ovenpå undersøgelsen, efter at jeg igår sov fire timers eftermiddagslur.

Hvad synes I om overstående outfit? Bukserne er helt nye, og jeg fik dem i fødselsdagsgave i sidste uge. Jeg er helt forelsket i fløjlsbukser og disse er seriøst de smukkeste jeg har set. De er helt perfekte! Hvad synes I om dem, og hvad synes I om fløjlstendensen? Jeg tænker at jeg vil matche dem med en lækker strik eller en fin hvid skjorte – og selvfølgelig et par smukke hæle. 😉
Bukserne kan købes HER

T-shirt: DAWNxDARE // Bukser: Masscob // Sko: Notabene

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment