So, how is it to own a fur?

img_2251 img_2250 img_2249 fullsizerender

I bliver ikke fri for at se min nye frakke uhæmmet meget de næste fire-fem måneder, det håber jeg at I er okay med. Jeg er nemlig blevet ejer af  min første pels. Jeg troede aldrig at jeg skulle eje en pels, for jeg havde selvfølgelig ikke tænkt på, at der jo findes pelse som ikke er blevet til ved at slå et dyr ihjel. Der findes jo også uld fra får, og de bliver jo heldigvis til, på en meget fredelig og u-drabelig måde. Omend det kan se lidt voldsomt ud, når de bliver barberet skaldede og står tilbage som en flok sørgelige lyserøde eksistenser. Så hvordan føles det nu at eje sin første pels?

Det føles så vildt godt. Jeg har aldrig ejet et stykke overtøj som er så tungt og varmt, og det er altså en helt anden oplevelse end at iføre sig en uldfrakke. Jeg synes at det er en god investering, så selvom det er voldsomt at kaste 9.500 kroner efter et frakke, så er det nok den slags tøj jeg helst ville kaste så mange penge efter, for når det kommer til jakker så betaler man altså bare mere, for god kvalitet.

Frakke: Saks Potts (Købes her) // Jeans: Ivy Copenhagen (Købes her) // Sko: New Balance // Taske: Marni // Striktrøje: Uniqlo // Øreringe: Pernille Corydon (Købes her)

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Ditte 19. oktober 201720:46

    Men… Det dér pels, det sidder jo fast på fårets skind som også er en del af din jakke. Og man kan jo ikke rigtig pelse et får (flå skindet af det), uden at slå det ihjel først. Ellers HAVDE det jo netop været en uldfrakke. Men den ser lækker ud! (y) 🙂

Leave a Comment