Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Just Bought

unnamed

Idag har Boozt 20 % på samtlige varer på deres hjemmeside – dog kun 7 timer endnu! Men da jeg fandt ud af at denne rabat var igang, var jeg med lynets hast inde og klikke overstående striktrøje hjem. Jeg har ønsket mig strikken i flere måneder, men bare ikke taget mig sammen til at kaste 2000 kroner efter den. Men nu kunne jeg få den for 1600 kroner, og det er altså lidt mere overkommeligt.
Denne blå farve er rigtig fin til mine blå øjne og brune hår og så vil den være så tæskesmart indenunder min pels fra Saks Potts.

Strikken kan købes lige her

Hvad synes I om strikken?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • venterpaavin 22. oktober 201717:09

    Farven er lækker, men jeg bliver bare aldrig rigtig glad for rullekraver (:

Leave a Comment