Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Is it christmas soon?

wanna-wear1

Toteme rullekrave // Toteme Jeans // J.W Anderson Øreringe // Notabene stiletter

Idag er det store pakkedag. Jeg har nemlig samtlige pakker som venter på mig, på posthuset og i min lokale kiosk. Det har dog ikke forhindret mig i at holde en langsom mandag, hvor jeg indtilvidere har siddet og hygget mig med en kop urtete og lavet overstående collage. Jeg drømmer mig helt væk i disse smukke styles, og de er også allesammen blevet tilføjet til min julegave-ønskeliste. Så længe er der jo heller ikke til jul. 😉

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment