Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Tirsdags antrækket

wanna-wear-outfit1

Mango taske // GANT striktrøje // Gardenia slingbacks // 2ndOne jeans

På sådan en lidt halv-kedelig Tirsdag går jeg og drømmer om at iføre mig overstående outfit. Jeg har i øjeblikket en kærlighed for v-hals striktrøjer, og det er også derfor at jeg i sidste uge investerede i en lækker v-hals cardigan fra Rosemunde. Men nu går jeg og drømmer om den beige strik fra GANT.

Jeg har også igennem en måned været helt vild med tasken fra Mango. Den skal jeg bare eje!
Hvad synes I om looket?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment