Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Guess where i’m going?!

tumblr_ol6k9pfduv1qazha9o1_1280

Biletterne er bestilt og for første gang indlogerer jeg mig på et Airbnb og det glæder jeg mig ret meget til, og så håber jeg at anmeldelserne taler sandt! Kan I mon udfra billedet gætte hvor jeg tager hen? Det er nok den storby jeg besøger alleroftest og jeg bliver aldrig træt af den! Denne café skal naturligvis også besøges på turen. Jeg kommer nok ikke til at sidde udendørs i cafeen, da jeg først rejser 17. December, men indendørs har også sin charme. 😉
Kom med jeres gæt til destinationen!
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • liseabrevik 10. november 201720:05

    Så kult. Håper det blir bra 😀

  • Melissa 11. november 201718:09

    P A R I S!

Leave a Comment