De ti bedst klædte kvinder, hvis du spørger mig // Pt. 2

Læs Part 1 af denne føljeton HER

Så er det blevet tid til 2. halvdel af ‘de ti bedst klædte kvinder, hvis du spørger mig’ og ligesom i sidste halvdel nævner jeg nu de 5 resterende kvinder som er mine store inspirationer, når det kommer til mode og stil. Jeg ved at det er meget længe siden sidste halvdel kom, men da jeg kort efter sidste indlæg gik hen og blev syg, er jeg altså kommet helt fra det! 😉

caroline-de-maigret

Caroline De Maigret // Paris
@Carolinedemaigret
Støvler: Isabel Marant

camille

Camille Charriere // Paris & London
@Camillecharriere
Striktrøje: Joseph

marie-murstad

Marie Murstad // Oslo
@Marie_murstad
Skjorte: Filippa K

giorgia-tordini

Giorgia Tordini // Italien
@Giorgiatordini
Blazer: Filippa K

gilda

Gilda Ambrosio // Italien
@Gildaambrosio
Posetaske: Attico (Gilda Ambrosio & Giorgia Tordinis eget mærke)

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment