Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Her skal du shoppe!

norse

AF Agger striktrøje // AF Agger frakke // New Balance sneakers // Rodebjer bluse // Missoni strømper // Katrine Kristensen øreringe // Rodebjer jeans // Toteme bukser // Norse Projects hue

Jeg har fundet min yndlings hjemmeside til netshopping! Jeg opdagede tidligere på året den seje butik Norse Store som ligger i Pilestræde 41. Jeg har dog aldrig vidst at de havde en webshop, indtil i denne uge. Jeg elsker webshoppens evne til at kombinerer det gadesmarte med det feminine pariser-look. Ja, jeg er faktisk bare fan!

Pssst… Idag og imogen kan man få 15 % på Common Projects (et mærke Norse forhandler) med rabatkoden CMMNPROJECTS. Jeg overvejer selv om man skulle bryde sit nuværende shoppestop og synde. 😉

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment