Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

One really fancy monday

fullsizerender fullsizerender-1Imorges stod jeg virkelig tidligt op, for at være en af de første i køen til blodprøvetagning på Rigshospitalet. Jeg fik i Oktober taget en række blodprøver min læge, for at undgå at skulle have taget blodprøver på Hvidovre Hospital, hvor jeg skal udredes for mine maveproblemer, som jo desværre invaliderer mig i perioder. Men det viste sig at Hvidovre Hospital vil have taget endnu flere undersøgelser, så blodprøverne skal tages igen, for at tjekke lidt flere ting. Og det er bare pisse freaking fucking surt – for jeg besvimer når jeg bliver stukket, og det er noget nær min største frygt at blive stukket.

Nå, men hermed et par outfitbilleder fra igår, hvor jeg som så ofte før, er iført et klassisk hverdagsantræk med inspiration fra den parisiske elegance. 😉

Hvad synes I om looket?

Frakke: Mads Nørgaard // Striktrøje: & Other Stories // Jeans: Ivy Copenhagen // Bælte: HOPE // Støvler: Gardenia // Taske: Vintage
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment