Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Man har et standpunkt, til man finder noget hos Isabel Marant

fullsizerender-4

Aldrig – som i ALDRIG – havde jeg troet at jeg skulle iføre mig et par knæhøje støvler, til andet end ridning. Men det blev altså ændret, da min mor fik disse Isabel Marant støvler i fødselsdagsgave i August. Lykkeligvis, så kan jeg passe dem med mine julesokker indeni!

Desværre er støvlerne udsolgt i den farve min mor har, men de findes stadig i sorte her.

Idag skal jeg en tur på Hvidovre hospital for at komme videre i udredningen af min IBS. Det bliver sådejligt når jeg forhåbentligt kan komme igang med en behandling.

Ellers går dagene simpelthen så hurtigt at jeg slet ikke kan følge med. Det er så spændende at have fået job på NUDE og jeg er bare så oppe at køre over at have et arbejde jeg elsker så meget.

Striktrøje: Gina Tricot // Bukser: Ivy Copenhagen // Taske: Vintage // Støvler: Isabel Marant

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment