Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Jeg ligger mig fladt ned og beklager

giphy

Jeg lavede for et par uger siden dette indlæg, hvor jeg langede kærligt og blidt ud efter det polerede instagram-samfund. Jeg havde især fokus på det med at folk skriver om deres stilling i deres insta biografi. Jeg har ikke rigtigt kunne se formålet med at folk har skrevet sin stilling, for det er jo ikke noget andre som sådan kan bruge til noget? Jeg er da ligeglad med om Lise er marketing manager hos et eller andet firma.

Nu har jeg så selv fået job og jeg er pissestolt af det. Men ikke bare er jeg stolt af det, men jeg føler også med det samme at denne nye stilling er en stor del af min identitet. Det er det jeg bruger det meste af min tid på og derfor også noget som er med til at forme mig som person. Min stilling viser at jeg er en kreativ person som elsker at skrive – ligeså vel som en fashion stylist viser at hendes/hans identitet er at være kreativ, nytænkende og modeinteresseret.

Så nu ligger jeg mig altså fladt ned og trækker mit indlæg tilbage. Det er ikke nødvendigvis karrierresnobberi som gør at man skriver sin stilling.

Det er godt at blive klogere, og så håber jeg ikke at jeg trådte nogle over fusserne i mit tidligere indlæg. Jeg har det stadig skidt med det polerede instagram-soceity, men det med at skrive sin stilling i sin bio var ikke et godt eksempel på dette. 🙂

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment