Tester: Lebon tandpasta

6198d60e-8ac0-4842-8b2b-2d5784fbeb6e af0a8dcb-67ad-43b0-bc5a-5362162c3400

Jeg har den sidste uge hygget mig med at teste de nye herre seje tandpaster fra Lebon!
Lebon er stiftet af et ægtepar, hvoraf manden er tandlæge og kvinden er kunstner, og sammen er de gået sammen om at lave en tandpasta som både kan leve op til kravet for tandpleje, samt har et fedt æstetisk look.

Jeg har altid børstet mine tænder med Zendium Original. Lige siden jeg havde mælketænder har smagen af tandpasta altså være Zendium. Derfor var det en stor og noget skør oplevelse at børste sine tænder med Lebon. Jeg har et par gange i mit liv prøvet at skifte til Colgate, da mange siger at man får en meget mere frisk smag i munden af Colgate, hvorimod Zendium næsten er for sød til at få den friske fornemmelse. Så nu vil jeg mene at jeg har et godt nok grundlag for at sige, at jeg tror Lebon tandpasterne er nemmere at vende sig til, hvis man går fra at have brugt Colgate. For den meget friske smag som Lebon tandpasterne har, minder lidt om Colgates.

Så den første dag var jeg ikke imponeret. Min mund var i chok.
Efter et par dage gik det dog bedre og efter at have stiftet bekendskab med samtlige af smagsvarianterne er jeg faktisk gået over til at bruge dem hver morgen. Jeg er især ret vild med den lyserøde variant som smager af roser – den har også en dejlig eftersmag.

Hvilken tandpasta bruger I?

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sofie B 7. december 201715:14

    Jeg vil også mene at Zendium original er alt for sød. Så jeg bruger den med mint fresh. Colgate er jeg ikke fan af da jeg får blæner af det. Hvilket jeg ved at der er rigtig mange der gør.. det kunne godt være man skulle overveje at skifte Zendiumen ud med Lebon, men hvor meget er der i en tube og hvor meget koster det?

Leave a Comment