Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Life-update & giveaway

skaermbillede-2017-12-13-kl-19-12-20

Hej piger! I aften er sidste chance for at vinde et gavekort på 1.000 kroner til Jane Kønig, så skynd Jer ind i dette indlæg og deltag i konkurrencen!

Lige pt. ligger jeg syg, men jeg er heldigvis ved at komme mig lidt, og jeg er klar til på søndag at indtage Paris. I weekenden gjorde jeg noget som jeg aldrig har gjort før – jeg tog nemlig på Tinder-date (og en ret fantastisk en af slagsen), og det var så angstprovokerende at det har sat gang i den sygdom jeg lider af (IBS.) Det er en sygdom som mange med angst desværre får, da maven og sindet høre meget sammen og jeg er desværre en af dem som oplever at den sygdom går i udbrud hver gang at jeg får angst – og så kan jeg ligge syg i én eller to uger, med svær kvalme og ondt i maven. Det er hårdt at skulle give afkald på så mange fantastiske ting i livet, fordi den IBS kommer i vejen. Lige når alt går så godt, så kan jeg blive så forfærdeligt syg at jeg skal ligge i sengen alt for længe. Men jeg går heldigvis i udredning for det nu.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • VenterPaaVinBlog 13. december 201720:50

    Rigtig god bedring, tanken om Paris må kunne kurere alt 😀

    – A

  • Amalie larsen 13. december 201722:44

    Dejligt at høre med daten, sejt du turde, så noget tør jeg ikke. Hvorfor var den fantastisk og skal I ses igen ☺️?

Leave a Comment